лајк | Кафе пауза

Одлични вести за сите хејтери: Фејсбук конечно ќе ја воведе опцијата „дислајк“

Дискутабилно е дали воведувањето на оваа опција е добро е лошо и сигурно постојат поделени мислења на оваа тема.

Какво значење има бројот на лајкови на вашите Фејсбук објави?

Сигурно сте забележале дека на некои објави имате повеќе од 100, а некои добиваат одвај по 1 лајк.

Еден лајк – илјада зборови

Лајкот на прв поглед изгледа како најбезопасното нешто што го нуди Фејсбук. Но, тоа е далеку од вистината, бидејќи со еден лајк можат да се кажат многу работи.

Собирајте што повеќе срценца: Водич за повеќе лајкови на Инстаграм!

Големиот број срценца претставува вистински предизвик, а за тоа да се спроведе на дело, мора да се почитуваат одредени правила...

13 типови Фејсбук пријатели, кои сите ние ги имаме

Откако стана дел од нашето секојдневие, Фејсбук е местото каде што можеме да најдеме секого или пак да дознаеме сè за некого. Ова се 13 типови Фејсбук пријатели кои, верувале или не, сите ние ги имаме.

Што прават очајните по внимание на Фејсбук?

Фејсбук е супер алатка која може да се употреби на многу различни начини, но и да се злоупотреби во потрага по внимание...

Пет најчести грешки кои се прават на Фејсбук

Доколку не сакате луѓето да ве перцепираат како досаден човек, пробајте да не ги правите овие грешки при користењето на Фејсбук.

Манжетни во облик на Фејсбук-опцијата „лајк“

Палците нагоре завршија и на манжетни. Предизвик?
Датум: 30 јул 2012
, Автор:

Менувам маж што гледа фудбал за шопинг во Солун

Кои се клучните разлики во машко-женските односи?
Датум: 27 апр 2012
, Автор:

Видови „фејсбукери“

Различни луѓе различно го доживуваат Фејсбук, но можат да се забележат неколку групи на Фејсбук-пријатели кои сите ги имаме. Еве една листа во која сигурно ќе препознаете некој ваш пријател...