Лајка | Кафе пауза

Новиот фотоапарат од Лајка – V-Lux 30

Лајка е еден од најпрестижните брендови меѓу љубителите на фотографирањето, а нивниот нов компактен дигитален фотоапарат, моделот V-Lux 30, сигурно ќе привлече и нови фанови.
Датум: 02 јун 2011
, Автор: