На здравје лето!

Рецепт за совршено лето: латино журки – добри киги – кафе со мраз – плажа – мирис на масло за сончање...
Датум: 23 јун 2013
, Автор:

Идеи за летни забави

Ви нудиме теми за забава и интересни идеи со кои дополнително ќе ја „зачините“ атмосферата. Не ви требаат големи парични средства, туку развиена имагинација и желба за добра забава.
Датум: 07 јул 2012
, Автор:

Модерни латино музички стилови за танцување

Слушнете ги најновите латино музички стилови кои во последните неколку години ги освојуваат подиумите за танцување во целиот свет.

Вежбајте зумба во домашни услови со лична инструкторка

Дали сте подготвени одлично да се забавувате додека вежбате? Токму тоа е целта на програмата на зумбата.

Заз – пејачка поради која ќе посакате да го научите францускиот јазик

Заз е вистинско откровение на музичката сцена, која ќе сакате да ја слушате со часови иако можеби не знаете ни еден француски збор.
Датум: 13 мар 2012
, Автор:

Кучиња кои танцуваат на латино звуци

Видеа со кучиња, кои не само што реагираат на музиката, туку и уживаат во неа... Посебно на латино звуците. :)
Датум: 09 јан 2012
, Автор: