Мајли Сајрус со убава акустична изведба на „Summertime Sadness“

Провокативната 20-годишна поп пејачка Мајли Сајрус ја препеа песната „Summertime Sadness“ од Лана Дел Реј во акустична варијанта во Live Lounge на БиБиСи Радио 1.

Кога познатите личности би ги имале усните на Лана Дел Реј…

Што мислите, дали на Џорџ Клуни добро би му прилегале усни како тие на Лана Дел Реј? :)

Познатите во ретро изданија

Некои од нив имаат препознатлив ретро стил, останатите одвреме-навреме се појавуваат во некакво ретро издание. Ова се дел од ретро изданијата на познатите жени.
Датум: 09 авг 2012
, Автор:

Лана Дел Реј – ѕвезда во подем

Запознајте ја Лана Дел Реј, младата ѕвезда во подем, чиј уметнички стил е доволно интригантен да го привлече вашето внимание.
Датум: 29 фев 2012
, Автор: