Направете сами: Едноставна висечка ламба во само 5 чекори

Оваа едноставна ламба со модерен дизајн е идеален декоративен детаљ за сечиј дом.

Духот од волшебната ламба и трите желби

Нема човек што не си замислил што би посакал доколку ова би било реалност. Ова стрипче ќе ви покаже како е најдобро да го сторите тоа.

Најубавиот свадбен подарок кој една мајка може да му го даде на синот

Еден корисник на сервисот се пофалил со многу интересен и емотивен свадбен подарок кој го добил од својата мајка.

Моќна ламба во форма на книга

Лумио (Lumio) е мултифункционална ламба со одличен дизајн и моќна технологија. Составена е од ЛЕД светилки, кои функционираат кога ќе се отвори книгата...
Датум: 19 феб 2013
, Автор:

Модерен Пинокио

Интересно видео во кое можете да видите како една ламба се однесува како животно...

Господарот на сенките

Рашад Алакбаров од Азербејџан е уметник кој волшебно успева да „слика“ со сенки и светлина на начини за кои не би ни помислиле дека се возможни.

Ламби кои прават забавни сенки на ѕидот

Овие ламби всушност претставуваат дводимензионални скулптури и кога светлото кое е насочено кон нив е вклучено, се создава интересна сенка на ѕидот.

Ултрамодерни лебдечки ламби

Со својот дизајн евоцираат спомени од минатото, додека истовремено како да се наменети за користење во иднината...
Датум: 11 окт 2011
, Автор:

Егзотични ламби направени од тиква

Сувата тиква е плод кој може да се користи за разни декоративни и практични примени. Чемек е уметник од Полска, кој се занимава со трансформирање на обичните суви тикви во прекрасни егзотични столни и ѕидни ламби.
Датум: 16 јун 2011
, Автор: