лале | Кафе пауза

Тест: Омиленото лале ќе ве советува како да го искористите вашиот потенцијал!

Додека се соочувате со вашите предизвици, најверојатно ви се потребни совети за како да ги откриете своите лидерски вештини!

Што зборува за жените нивното омилено цвеќе?

Мередит Вага Перез е цвеќарка од Њујорк која врз основа на своето долгогодишно искуство ги проценува жените врз основа на нивните омилени цвеќиња.

Интересни факти за лалињата

Лалето потекнува од регионите околу Црното Море и Кримскиот полуостров и претставува национален симбол на Турција...

Рентген слики од цвеќиња

Прекрасни фотографии на различни цветови направени со помош на x-зраци кои ја покажуваат нивната подлабоката страна...