На што треба да внимавате за да имате рамен стомак?

Ако имате намера да се ослободите од маснотиите на стомакот, постојат многу здрави намирници кои би требало да бидат на вашиот список за пазарење.
Датум: 25 фев 2020
, Автор:

Како да дознаете дали сте интолерантни на лактоза?

Доколку се сомневате дека сте интолерантни на лактоза, а сѐ уште го немате докажано тоа, најдобро е да направите тест кој ќе ви ја разбие дилемата.
Датум: 07 фев 2020
, Автор:

Ново од Алпско: Кисело млеко и јогурт без лактоза

Покрај млекото без лактоза, отсега на пазарот можат да се најдат кисело млеко и јогурт без лактоза од Алпско.
Датум: 29 јан 2020
, Автор: