Олеснување во секојдневниот живот: Неколку корисни совети за девојките!

За да не ги губите нервите на непотребни работи, денес ќе ви откриеме неколку трикови кои ќе ги засакате веднаш штом ќе ги испробате.

Нема да поверувате: Исушете го лакот за нокти за помалку од 1 минута

Колку пати ви се случило да ги лакирате ноктите и потоа во наредните неколку часа да не можете да сработите ништо?

Начинот на кој се шминкате зборува за вашиот карактер

Италијанските психолози дошле до идеја да ги спојат начинот на шминкање и карактерот. Дошле до многу интересни резултати.

Трик со кој совршено ќе го нанесете лакот за нокти буквално секој пат

Ако сте од оние кои со лакот ги опфаќаат и деловите околу ноктот и потоа губите време за да го отстраните вишокот, овој трик многу ќе ви помогне, а сѐ што ви треба е само вазелин.
Датум: 03 јун 2014
, Автор: