Почнува кампања „Патот до здрави заби“: Играј со Четко, четкај и со здрави заби светкај

Во следните три месеци ќе се реализира кампања за здрави заби насловена како „Патот до здрави заби“. Во овој период, дечињата ќе имаат можност, низ игра и забава, да се едуцираат како да ги мијат своите запчиња, колку често и зошто е важно редовно и правилно да се четкаат запчињата.
Датум: 22 апр 2015
, Автор: