Лазарус | Кафе пауза

Книга: „Проектот Лазарус“ – Александар Хемон

Приказна за најозлогласениот „анархист“ во историјата раскажана низ оригиналниот пишан збор на еден од најголемите книжевни таленти - Александар Хемон.