лажговци | Кафе пауза

8 начини како да препознаете лажго, според квалификуван детектор за измама

Кога луѓето лажат, тоа го прават на тој начин што ја прикриваат вистината по секоја цена.

Најлошата љубовна врска во вашиот живот ќе биде онаа со патолошки лажго

Не постои начин да ја извлечете вистината од нив. Можете само да се надевате дека се искрени.

Зошто луѓето лажат и како да се справите со лажговци?

Понекогаш му простуваме на лажгото, а понекогаш не. Што ја прави разликата?

Викенд книга: „Ние бевме лажговци“ – Е. Локхарт

Добредојдовте во прекрасното семејство Синклер.