4 ладни салати со тестенини

Неколку рецепти за салати со тестенини кои се многу вкусни кога се ладни, а и брзо ќе ве најадат.

Боите во домот го менуваат вашето расположение #1

Не заборавате дека боите потсвесно влијаат на вашите емоции и расположение, како и на психичката и физичката стабилност. Доколку преферирате ладни бои...
Датум: 26 авг 2010
, Автор: