Разладете го автомобилот кој се загреал на сонце за само 10 секунди

Без разлика дали имате клима во колата или не, на жешко време многу е тешко да се издржат и оние први неколку минути откога ќе влезете, додека не се разлади.
Датум: 18 мај 2015
, Автор:

Утрински трик кој штеди време: Оладете го брзо вашето кафе на највкусниот начин

Доколку и вам, како и на повеќето луѓе, наутро ви недостасуваат само уште 5 минути за да го допиете вашето прво кафе на мир, тогаш ќе бидете пресреќни кога ќе ви кажеме дека постои трик со кој ќе можете конечно да најдете време.

Дали кафето ќе се олади побрзо во бела или црна шолја?

Дали бојата на шолјата има некакво влијание врз тоа колку брзо целосно ќе се олади вашето кафе?

Како да изладите топло пиво за 3 минути?

Дали некогаш ви се случило да ви се најават гости или во полош случај тие веќе да се дојдени, а вие да немате ладен пијалак? Отсега повеќе нема да имате потреба да се грижите...