Филм: Лавиринт: Невозможно бегство (The Maze Runner)

Дали сте доволно храбри да ја преминете безбедната линија?

Палатата на Хенри VIII – Хемптон Корт

Поранешната кралска палата, позната по величествените градини и лавиринтот, а денес една од најголемите лондонски туристички атракции, се наоѓа во областа Ричмонд, блиску до Темза. Кралското семејство не живее...
Датум: 19 јан 2012
, Автор: