Лабина Митевска | Кафе пауза

Стилско досие: Лабина Митевска – уметност проткаена со елеганција

Овој пат, покрај нејзината беспрекорна глума, влијанието кое го има и енергијата која ја пренесува на сцена, решивме да го анализираме нејзиниот моден стил. Таа е вистинска уметничка дама која располага со женственост и елеганција.
Датум: 26 окт 2013
, Автор: