10 сјајни начини за употреба на балсамот за усни

Можеби не е најгламурозниот козметички производ, но е најупотребуваниот, особено во овие ветровити денови кога на усните им е потребна дополнителна заштита. Но балсамот можете да го користете и за многу други работи.

Разубавувајте се додека спиете: Производи за нега за заспаните убавици

Иако нашите тела сами се регенерираат навечер и сонот од 8 часа прави чуда, потребен е барем малку труд за прекрасниот изглед. Со помош на овие совети, „ќесињата“ под вашите очи ќе станат минато, а вашите кожа и коса ќе блеснат.

Што да понесете со себе кога патувате со авион?

Еве што треба да земете во торбата со себе за да имате попријатно искуство додека летате...
Датум: 11 јул 2013
, Автор: