Компјутери од милион долари

Компјутерите се за да се користат, но што ако воедно можат да бидат и уникатна декорација која ќе го направи просторот препознатлив. Million-Dollar-PC.com ги собира најубавите компјутерски системи на едно место.
Датум: 13 ное 2010
, Автор: