Зошто мажите се женат со кучки?

Кучки. Што точно се мисли? Можеби сè што е спротивно од фина девојка која гледа на секој можен начин да му угоди на мажот, сè со цел тој што поскоро да клекне на коленици пред неа и да ѝ стави прстен на рака...
Датум: 16 јун 2013
, Автор: