Необичен тренд во маникирањето – тетовирање кутикули

Доколку имате боја на лак која ја обожавате и сакате сите да го забележат тоа, со овие тетоважи дефинитивно ќе го привлечете вниманието кон вашите нокти.

Необични, но корисни употреби на регенераторот за коса

Од отстранување на лажните тетоважи до заштита од кородирање, регенераторот имал навистина повеќекратна намена.