Татко ѝ одржува лекција на својата ќерка на многу смешен начин

Скот Мекинтош од Јута се одлучил на многу интересен потег за да ја научи својата ќерка на лекција.

Како да си направите жешки пантолончиња со дизајн на лубеница?

Лубеницата веднаш асоцира на лето. Вкусна е да се јаде, но одлично изгледа и кога се носи на себе како дизајн на облека.
Датум: 14 авг 2013
, Автор:

Модни правила за мажи за оваа пролет

За да можете да направите успешна транзиција кон оваа сезона, потребно е да се водите по неколку правила кои ќе ви помогнат многу полесно да успеете во тоа.