13 онлајн курсеви кои не чинат многу, а ќе ви помогнат да научите нешто ново оваа година

Бидејќи 2017 година сѐ уште е на почетокот, не е доцна да си поставите одредени цели.

5 одлични начини да го надградите своето знаење без да трошите пари

Доколку сте дел од оние кои секогаш се стремат да научат повеќе и да го надградат своето знаење, ова се 5 одлични и исплатливи начини како да научите повеќе за она што ве интересира.
Датум: 05 сеп 2013
, Автор:

Шанса да го научите вашиот омилен странски јазик преку интернет

На располагање ви се најдобрите интернет сајтови за јазична размена...
Датум: 22 јул 2012
, Автор:

Едуцирајте се бесплатно на интернет – наука и здравје

Секој вид едукација е самоедукација. Точка. Не е важно дали седите во училница, на факултет или во кафуле. Не учиме ништо што не сакаме да го научиме.
Датум: 27 феб 2012
, Автор: