кукавици | Кафе пауза

Овие хороскопски знаци не биле тука кога се делело храброст: Кои се најголемите кукавици во хороскопот?

Луѓето родени во овие хороскопски знаци се плашат од каков било конфликт, не знаат да направат избор за себе и се многу плашливи.

Силни жени и мажи-кукавици

Не сме ние слаби, предрасудите дека жените се припаднички на ПОСЛАБИОТ пол останале од минатото кога жената била третирана како роб на мажот. Жените се хероини, и време е да почнат да се претставуваат како такви, а не како жртви!
Датум: 05 авг 2012
, Автор: