кршење | Кафе пауза

Фенг шуи открива што значи кога често кршите предмети низ домот

Кога предметите често почнуваат да се кршат и да исчезнуваат, фенг шуи предупредува дека тоа може да се поврзе со негативната енергија.

4-те особини на мажот кој најверојатно ќе ви го скрши срцето

Светот изгледа како убаво место, а вие во вашиот партнер не можете да видите ниту една маана.

Шокантната традиција на подврзување на стапалата во Кина

Замислете да влезете во чевли долги 7,6 см. За 88-годишната Занг Јун Јинг, тоа не претставува проблем, бидејќи таа е една од последните заостатоци на омразената кинеска традиција на подврзување на стапалата.
Датум: 26 јул 2014
, Автор:

Што ќе се случи ако скршите јајце под вода?

Институтот за океанска наука од Бермуда го има изведено овој проект, во кој прикажуваат што ќе се случи ако скршите живо јајце, 20 метри под вода.

Соба за истурање на бесот

Дона Александер од Текас дошла до оригинално решение за сите оние кои се полни со бес и се под голем стрес, а не сакаат да го истурат врз своите најблиски...