6 коктели со вотка кои мора да ги пробате за празниците

Дали сте љубители на руската ракија? Ова се 6 идеи за коктели со вотка за забавите на претстојните празници.
Датум: 20 дек 2014
, Автор:

Ледено кафе со кршен мраз

Ледено кафе за уживање на тераса, со замижани очи вперени кон пролетното сонце...
Датум: 08 апр 2011
, Автор: