круша | Кафе пауза

Маска од 2 состојки што го изедначува тенот и го смирува црвенилото на кожата

Доколку имате неизедначен тен или проблеми со црвенилото на кожата, тогаш оваа маска е како создадена за вас.

Овошна детоксикација: 5 видови овошја кои го забрзуваат метаболизмот

Овошјето богато со влакна, витамини и антиоксиданси може значително да го подобри вашето здравје.

На овој начин нема шанси да погрешите во одредувањето на обликот на вашето тело

Иако некои ќе кажат дека тоа е лесно да се одреди, поголемиот дел од жените не можат да кажат каков е обликот на нивното тело.

Обликот на градите говори за нејзините сексуални склоности

Италијанскиот сексолог Пјеро Лоренцони тврди дека карактерот на жените и нивните сексуални склоности, може да се проценат врз основа на обликот и големината на нивните гради.