Тест: Вметнете ги сите важни луѓе и работи во овие кругови и откријте дали сте на добар животен пат

Дали некогаш се чувствувате како нешто да не е во ред во вашите односи со семејството, пријателите или работното место? Решете го овој тест, за да ја вратите рамнотежата во животот.

Оптичка илузија: Малкумина можат на оваа слика да забележат 16 кругови!

Кога ќе ја погледнете сликата што прво забележувате? Линии и квадрати, нели?

Деветте круга на пеколот за интровертите

Интровертните луѓе се одликуваат со одредени карактеристики кои се лесно забележливи.

Наследна карактеристика или знак за опасност: На што укажуваат темните кругови под очите?

Темните кругови под очите најчесто се првиот знак кој ни го испраќа организмот со цел да ни покаже дека постои одредена здравствена промена.

Најпаметниот трик за слабеење кој навистина делува

Една жена отишла на 10-дневен летен одмор кај своите родители и се вратила скоро 3 килограми полесна...
Датум: 11 јун 2014
, Автор:

Отстранете ги трагите од мокри чаши на вашата маса

Оставањето мокри чаши на дрвена маса може да остави трајни траги кои не можат да се отстранат со средство за чистење. Овој трик е многу едноставен и гарантира резултати.
Датум: 27 ное 2013
, Автор:

Забавна викенд игра: Соберете што повеќе топчиња со еден клик

Секое наредно ниво од вас бара да собирате за едно топче повеќе, па бидете внимателни бидејќи не ќе можете да станете од неа.