Уметнички пешачки премини ги разубавуваат крстосниците во Балтимор

Градските власти во Балтимор сакаат да го разубават својот град додавајќи малку улична уметност во него...

Додека го чекате зеленото светло на семафорот…

Испробајте го изумот, кој „гејмерите“ од пред пред компјутерите, ќе ги префрли на крстосниците. :)
Датум: 09 сеп 2012
, Автор: