Скандинавски домови со зелени кровови кои изгледаат како од бајките

Скандинавците без сомнение ги обожаваат своите природни и зелени кровови.

Фантастичен базен на кровот на една зграда во Бангкок

Овој фантастичен базен е во сопственост на една зграда со 42 ката во Бангкок, Тајланд.

Прекрасни фотографии од Дубаи направени од врвовите на високите згради

Вадим Макхоров дефинитивно е авантуристички дух! Рускиот фотограф освојува интересни, необични и тешко достапни места со цел да направи убави фотографии од креативна перспектива.

Елегантна бела куќа во Шпанија

Распослана на површина од 400 метри квадратни, во оваа бетонска куќа, доминира белата боја, што ѝ дава една свежина и чистота.

Дуплекс со спектакуларен базен на кров

Овој дуплекс се наоѓа во Њујорк и не е ништо друго освен спектакуларен.