Како да не дозволите критиките да ви влијаат на самодовербата?

Пред сѐ, вие речиси никогаш не би ја согледале ситуацијата како што тоа го прават оние околу вас.

Безгрешни?

Паметен бил оној кој рекол: „Пред да покажеш со прст кон друг, биди сигурен дека твојата рака е чиста!“ Зошто осудуваме? Зошто мислиме дека сме доволно зрели за да критикуваме?
Датум: 15 јул 2012
, Автор:

5-годишно девојче заработува по 12.000 долари за продадена уметничка слика

Нејзините слики од пред кусо време се наоѓаат на самостојна изложба во Њујорк. Изложбата под назив „Сокриен универзум“, ќе трае до крајот на јули оваа година.

Лана Дел Реј – ѕвезда во подем

Запознајте ја Лана Дел Реј, младата ѕвезда во подем, чиј уметнички стил е доволно интригантен да го привлече вашето внимание.
Датум: 29 феб 2012
, Автор: