Секогаш иста приказна – Не е до него, до тебе е!

Имате ли чувство дека од запознавање до запознавање, од состанок до состанок, од врска до врска, глумите една иста приказна во која само се менуваат другите ликови, околностите и сценографијата?

Трулост

Веќе и пестицидите не се тоа што беа... Не штитат од модерните болести... штета. А од надвор ги гледаш, цвеќиња, убавина, да застанеш и цел ден да им се восхитуваш, ма два дена. Внатре - трулост.
Датум: 19 дек 2011
, Автор: