критериуми | Кафе пауза

Овие 6 хороскопски знаци имаат најниски критериуми при изборот на партнер

Со текот на годините, честопати се случува луѓето да ги симнат критериумите при изборот на партнер, плашејќи се дека нема да ја пронајдат љубовта на својот живот и дека ќе останат сами.

7 знаци дека сте ментално здрава личност

Што се смета за нормално ментално здравје, и која е разликата помеѓу нормалното ментално здравје и менталните болести?

Престанете да го барате партнерот кој го посакувате и почнете да го барате оној кој ви треба

Поставете реалистични граници кои нема да бидат површни и бидете отворени да ја прифатите љубовта во која било форма и да се најде пред вас.

Зошто излегуваме со момци кои не ни се допаѓаат?

Да, ни се случило на сите нас. Еве зошто некогаш девојките излегуваат со момци кои не им се допаѓаат вистински.
Датум: 23 дек 2014
, Автор:

Единствената работа која треба да ја барате кај вашиот партнер

Многумина одбираат партнери кои не поседуваат голем дел од карактеристиките што тие личности ги барале кај својот партнер. Зошто е тоа така?
Датум: 08 окт 2014
, Автор:

Каде е најдобро да си жена оваа година?

Ова истражување се спроведува од 2006 година од страна на Светскиот економски форум (WEF) и се прави врз основа на неколку критериуми.