Лубутан нокти: Едноставен двобоен маникир

Освен на вашите стапала, овој моден детаљ можете да се најде и на вашите нокти. Еве како.
Датум: 31 окт 2014
, Автор:

Кристијан Лубутан, есен/зима 2014

Кристијан Лубутан со својата нова колекција на чевли повторно покажува дека многу добро го познава вкусот на жените.

Уметност со чевли: Пролетната кампања на Кристијан Лубутан

Прекрасни фотографии кои ќе ви го разбудат пролетниот дух.

Кристијан Лубутан, колекција пролет/лето 2014

Започнувајќи од елегантни и софистицирани модели, па сѐ до весели и разиграни дизајни, оваа колекција на Лубутан е можеби најдобрата досега.

Есенската колекција на Кристијан Лубутан за 2013 година

По неговите чевли мечтаат милиони млади девојки и жени, а ги има на црвените килими на сите свечени настани...