Кристијан Греј | Кафе пауза

10 работи кои апсолутно немаат смисла во „50 нијанси сиво“

Иако и понатаму ја сакаме книгата, некои работи навистина се чудни. Направивме листа на работи од популарната „50 нијанси сиво“, кои немаат никаква логика.
Датум: 25 фев 2015
, Автор:

Зошто жените „одлепија“ по Кристијан Греј?

Тој е лош, навредлив манипулатор, но сепак секоја жена посакува барем по една нијанса на сиво од згодниот Кристијан Греј. Еве 6 причини поради кои жените страсно го посакуваат овој фиктивен лик.
Датум: 13 авг 2014
, Автор: