Кристин Лагард | Кафе пауза

5 моќни и влијателни жени во светот на политиката

Ова се дел од најмоќните и највлијателните жени во политиката кои со сигурност ќе остават белег со своето постоење и ќе послужат како инспирација за многу млади жени во иднина.
Датум: 08 мар 2014
, Автор: