Крими хороскоп: Каков криминалец е вашиот хороскопски знак?

ФБИ води прецизна статистика за сторителите на кривични дела. Каква е поврзаноста меѓу таа статистика и вашиот хороскопски знак?

Филм: Затвореници (Prisoners)

Дали е дозволено да се биде поголем ѓавол од ѓаволот во име на доброто?