Книга: „Девојката што го урна осилото“ – Стиг Ларсон

Маестрален завршеток на најуспешната книжевна трилогија на денешницата кој мора да го прочитате
Датум: 05 мар 2014
, Автор:

Книга: „Девојката со тетоважа на змеј“ – Стиг Ларсон

Мистерии, интриги, драма, мрачни семејни тајни, корупција и криминал... Сплет кој ќе ве заинтригира како ништо до сега...
Датум: 22 јан 2014
, Автор:

Филм: Дивјаци (Savages)

Филм за борбата на едно пријателство против бруталните мексикански нарко-картели...