ТВ серија: Поминувајќи граници (Crossing Lines)

Специјална единица за криминал истражува сериски злосторства насекаде низ границите ширум Европа...

ТВ серија: Мостот (The Bridge)

ТВ серија за двајца детективи од Америка и од Мексико, кои мора да работат заедно за да пронајдат сериски убиец кој е опасен и за двете страни...

Филм: Безредие (Lawless)

Кога законот е корумпиран, одметниците стануваат херои

Филм: Бетмен: Подемот на Црниот витез (The Dark Knight Rises)

Може ли товарот на минатото да го спречи доброто во борбата со злото?

Филм: Фати го Американецот (Get the Gringo)

Филм за пријателството и преживувањето во непознат суров свет...