Еве што ги издава оние кои ве лажат

Луѓето лажат. Не сите и не секогаш, но не постои човек на планетава кој во животот нема кажано лага. Мала, голема, добра или лоша, лага си е лага и кога-тогаш таа ќе излезе на виделина.

Можете ли да го пронајдете кучето на фотографииве?

Графичкиот дизајнер Ендру Кнеп ви поставува интересен предизвик: пронајдете го Момо, неговото четири и пол годишно куче од расата Бордер Коли, кое се крие во овие фотографии. :)