креативни | Кафе пауза - Part 2

20 креативни одговори на школски тестови од големи паметковци

Точниот одговор не е секогаш и најдобриот, барем ако споредуваме со овие паметни одговори за кои мора да се даде признание.
Датум: 03 апр 2014
, Автор:

Малку поинакви цртежи со молив

Неверојатно е што сѐ можат да направат уметниците, користејќи само лист хартија, молив, неколку предмети и храна.

7 типови мажи кои жените ги обожаваат

Ова се седум типови мажи, на кои жените не можат да им одолеат...

Креативни идеи за уредување розови соби

Розовата е топла боја која релаксира, па ако сакате промена во својата соба, внесете розова свежина. Еве некои идеи за уредување и декорација на розови соби.
Датум: 25 апр 2013
, Автор:

Супер креативни и откачени покани за свадба

Идната брачна двојка Мет и Мени, креирала брилијантни покани за сопствената свадба. Нивниот дизајн е на шест различни теми, од романтични, па сè до морбидни. Погледнете ги.
Датум: 17 ное 2012
, Автор:

Контроверзни и шокантни билборди

Огромните реклами кои ги среќаваме насекаде околу нас имаат за цел да нè поттикнат да размислуваме на различни теми. Колку се покреативни, толку повеќе го привлекуваат нашето внимание. Некои од нив се навистина шокантни.
Датум: 27 окт 2012

Креативни пораки испишани на градските ѕидови

„Вчера долетав од Лондон. Уште чувствувам болка во рацете.“
Датум: 12 мај 2012
, Автор:

Чадори кои ја разбиваат монотонијата

Набљудувајќи ја монотонијата на модерната метропола во врнежлив ден, на артистите од германската организација „Che–urban creation“ им недостигало чувството на силните, топли бои на летото...
Датум: 13 фев 2012
, Автор:
12