Отстранувањето на крајниците може да ви ги зголеми шансите да останете бремени

Доколку ги извадите крајниците или слепото црево, можете да забремените полесно за разлика од жените кои ги имаат овие органи.

Штитат, но може да бидат и штетни: 3 најчести проблеми предизвикани од крајниците

Крајниците се дел од лимфниот систем и му помагаат на телото да се бори против инфекциите.

Излечете го воспаленото грло за само 4 часа

Мислевте дека ги пробавте сите лекови и ништо не помогна? Постои еден народен лек кој ќе ве излечи за само 4 часа.
Датум: 25 мар 2014
, Автор: