Фустани од балони

Еве како некои креатори направија обиди за диференцијација од конкуренцијата, користејќи ништо друго освен балони во разни бои...
Датум: 30 мар 2012
, Автор:

Светлосни скулптури

Јапонскиот уметник Макото Тојики твори со помош на светлина, истражувајќи ја нејзината намена при создавање инсталации, кинетички дела и сликовити скулптури.
Датум: 12 мар 2012
, Автор: