Како настанала кратенката ХОХО?

Сигурно досега, барем еднаш, сте виделе како некој на крајот од пораката или мејлот нашишал „ХОХО“.

„YOLO“ – новата хит кратенка и нејзините смешни варијации

Таа е новиот американски акроним за фразата „Само еднаш се живее“ (You Only Live Once). Нејзини пионери се твитерџиите. :)
Датум: 14 сеп 2012
, Автор: