кралицата елизабета | Кафе пауза

Кој е омилениот божиќен десерт на кралицата Елизабета? Еве го и рецептот!

Кралското семејство ја продолжува својата добра традиција за споделување рецепти на социјалните мрежи. Овој пат решија да споделат рецепт за омилениот божиќен десерт на кралицата Елизабета.

Што ќе се случи кога кралицата Елизабета II ќе почине?

Иако е морбидна тема, сепак неизбежно е прашањето: Што ќе се случува кога британскиот монарх ќе почине?

Фотографии од животот на кралицата Елизабета II кои го покажуваат создавањето на модерната историја

Историска фото-ретроспектива на 65-годишното владеење на кралицата Елизабета II.

Исхраната на кралицата Елизабета со којашто го одржува своето неверојатно здравје

Два пати недело, кралицата добива листа со предлози за оброци и ги бележи оние што ги сака. Па, кои опции се наоѓаат на листата?