крадец | Кафе пауза

Стравот е најголемиот крадец кој постои во вас

Најлошото нешто што може да му се случи некому е да биде мртов додека е жив.

Мачката на оваа жена не сака да престане да краде долна облека од непознати мажи

Ако сте маче кое бара оригинален начин да го отежни животот на својот сопственик, сѐ што треба да направите е да погледнете надвор од кутијата во која обожавате да седите.

Поучна приказна: Има нешто полошо од крадец!

Да направиме сите да бидеме господари на нашите усти, за да не бидеме робови на нашите зборови.

Поучна приказна: Секогаш учи по потешкиот пат

Синот на еден голем крадец го замолил својот татко да го научи на тајните на занаетот. Стариот крадец се согласил и таа ноќ го повел својот син да ограбат една голема куќа.
Датум: 24 јул 2015

Мајмунска работа: Погледнете како еден човек останал без својот појадок

Судејќи според она што се случува на оваа снимка, мајмуните изгледа не ѝ придаваат многу значење на Дарвиновата теорија и воопшто не се грижат за фактот што нивниот далечен роднина, човекот, е многу поинтелигентен.

Мечка крадец

Една мечка нашла нешто што ѝ се допаѓа и решила да си го земе со себе.

Игра на неделата: Крадецот Боб

„Крадецот Боб“ е интересна логичка игра со која одлично ќе се забавувате во вашето слободно време.

Мачка клептоман

Едно калифорниско соседство живее со необичен мачор крадец во својата средина, но никој не е особено загрижен за исчезнатите предмети, бидејќи знаат каде можат да ги најдат.
Датум: 19 фев 2011
, Автор: