Филм: Ќе бидеме светски прваци (Bićemo prvaci sveta)

Филм за млади луѓе кои се борат да си ги остварат соништата...

Реклама за пивото „Guinness“ која ќе ви го стопли срцето

Оваа реклама за пивото „Guinness“ го опишува вистинското пријателство во најдобро светло.

Уникатен талент – шутира кошови додека свири на гитара

Погледнете го уникатниот спој на музика и спорт и уживајте во резултатот. ;)
Датум: 27 јун 2013
, Автор:

2-годишно дете со неверојатни кошаркарски способности

И покрај тоа што е многу малечок, без проблем фрла кошеви во лежечка позиција и постигнува поени кои не може да ги постигне ни некој 8 пати постар од него.

Победнички мисли посветени на македонската кошаркарска репрезентација

Мотивацијата, желбата за успех и единството се клучот за успех во секој спорт. Во изминативе 18 дена тоа ни го докажаа нашите кошаркари на Европското првенство во кошарка...