Совети за одгледување собни растенија – Филодендрон

Неколку корисни совети за вашиот Филодендрон: каде да го чувате, како да го храните и колку да го наводнувате.

Волшебни и чудни дрвја

Има многу фантастични дрвја во светот кои пленат со својата егзотичност, убавина и миризливост. Ќе се согласите дека имаат и многу интересни приказни позади своите имиња.

Живите мостови во Индија

Некои од овие мостови се стари повеќе од 500 години, а за еден мост да биде функционален потребни се најмалку 10 до 15 години заплетување на корените.
Датум: 17 ное 2010
, Автор: