Светки во коренот – нов тренд за коса по кој полуде интернетот

Забавниот тренд кој се рашири на Инстаграм го има решението на проблемот со подраснатиот корен - покријте го со светки!
Датум: 12 ное 2015
, Автор:

Зошто е добро да консумирате мака?

Што ако би можеле да го замените кофеинот со природна состојка која ги нема негативните ефекти кога не се внесува редовно? Можете, со растението кое се вика мака.
Датум: 18 јул 2013
, Автор:

Мутирани плодови

Проектот на артистот Ули Вестфал т.н. „Mutatoes“ преставува една импресивна колекција од нестандардни форми, бои и структури на овошја, зеленчуци и корени...