Кореа ауто трејд | Кафе пауза

Победникот на „Шут, гол, Сити мол!“ отпатува на финалето на ЕУРО 2016!

Осумнаесет-годишниот Стефан Тодосиев е победник на натпреварот во лесни фудбалски вештини „Шут, гол, Сити мол!“ кој се одржуваше од 10 јуни во Скопје сити мол.
Датум: 08 јул 2016
, Автор:

Како до бесплатни билети за финалето на ЕУРО 2016?!

Иницијативата „Шут, гол, Сити мол!“ ќе им донесе радост и возбуда на фудбалските фанови, кои ќе имаат можност да освојат патување за двајца на финалето на ЕУРО 2016 во Франција.
Датум: 16 јун 2016
, Автор: