Немате поим дека слушалките на вашиот ајфон можат да прават вакви трикови

Слушалките кои доаѓаат во комплет со телефонот кријат неколку интересни трикови кои е практично да ги знаете.
Датум: 17 јул 2015
, Автор:

Како правилно треба да се закопчува машко палто?

Може да ви делува просто: има копчиња, има отвори, па што е тогаш филозофијата на закопчувањето? Но, има неколку правила кои треба ги земете предвид кога одлучувате да носите спортско или елегантно палто.
Датум: 16 мај 2013
, Автор:

Притиснете едно копче и добијте модерна соба

Со притискање само едно копче, големиот сандак, се претвора во модерен и удобен простор за живеење.

Прекрасни украси за коса кои можете да ги направите сами

Погледнете неколку интересни упатства со чија помош лесно можете да направите свои, уникатни додатоци за коса.