10 животни лекции од Конфучие кои ќе ви го променат погледот кон светот

Конфучите ги учел луѓето како да ги негуваат меѓусебните односи со помош на искреност и правда.

Успехот не е во тоа никогаш да не паднеш, туку секогаш да знаеш како да станеш: 10 моќни цитати на Конфучие

Конфучие бил кинески филозоф и реформатор кој и ден-денес е од непроценлива важност низ цела Азија.